طرح توسعه هستههای مسألهمحور پژوهشی/ فناورانه (طرح شهید احمدی روشن)، با الگوبرداری از شیوههای آموزشی مربیمحور در کشور، از سوی بنیاد ملّی نخبگان طراحی و از سال ۱۳۹۶ اجرایی شده است. در این طرح، هستههای نخبگانی با هدف افزایش سطح کیفی آموزش و تسهیل کسب تجربه در دنیای واقعی، با همکاری متقابل خبرگان علمی، نهادهای صاحب مسأله، مؤسسات پژوهشی و با حضور فعال طلاب و دانشجویان مستعد و دانشآموختگان برگزیده تشکیل میشود. در طول طرح، استادان خبره حوزوی و دانشگاهی و متخصصان صاحب نظران پس از شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، مجموعهای از مستعدان علاقهمند را انتخاب کرده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل مسألهای واقعی میپردازند.
تعداد اعضای هسته حداقل ۴ و حداکثر ۱۰ نفر با ترکیب زیر است:
۱. طلابی که در طرح شهید احمدی روشن شرکت میکنند در همان سال تحصیلی نمیتوانند از تسهیلات «دستیاری»، «همکاری طلبگی» طرح شهید وزوایی استفاده کنند؛
۲. در صورتی که پس از پذیرش نهایی پیشنهاده طرح، عضو هسته بخواهد از هسته خارج شود، ضروری است موضوع را بک ماه قبل به راهبر اطلاع دهد. در غیر این صورت به مدت یک سال از سایر حمایتهای بنیاد محروم میگردد.
شهید مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ چشم به جهان گشود. وی در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه صنعتی شریف میشود. او از بسیجیان فعال بود و در دوران دانشجویی به عنوان معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت مینمود. در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی گردید. وی دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از مستعدین این دانشگاه به شمار میرفته است. این شهید که به عنوان استاد دانشگاه نیز فعالیت میکرد و دارای چندین مقاله ISI به زبانهای انگلیسی و فارسی بوده است.
شهید احمدی روشن عضو هیئت مدیره یکی از شرکتهای تأمین کالای نیروگاه هستهای نطنز اصفهان بود که در زمینۀ تهیه و خرید تجهیزات هستهای فعالیت داشت. این شهید بزرگوار در هنگام شهادت معاون بازرگانی سایت نطنز بوده است. معاون بازرگانی سایت نطنز شخصی شوخ و باصفا و در عین حال در مدیریت جدی و قاطع بوده است.
شهید احمدی همیشه میگفت دعا کنید تا من شهید شوم و اگر شهید شدید دست من را هم بگیرید. شهید احمدی دارای روحیه بسیجی و جهادی بود. او فردی خاص بود و دشمنان خوب فهمیدند که چه کسی را ترور کنند. وی اهل نماز اول وقت بود. ایشان دارای پشتکار بالا، پرتوان، پرتلاش، پرانرژی و توانمند در عرصه اجرایی و علمی بود.
شهید احمدی روشن صبح چهارشنبه ۲۱ دی ماه ۹۰ بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی ابتدای خیابان گلنبی تهران به دست عوامل استکبار به شهادت رسید.