بنیاد ملی نخبگان هر ساله به منظور هدایت هدفمند دانشجویان و طلاب صاحب استعداد برتر در دانشگاهها، پژوهشگاهها و حوزههای علمیه کشور و پشتیبانی از فعالیتهای نخبگانی آنان، به تعدادی از دانشجویان و طلاب صاحب استعداد برتر کشور تسهیلاتی را در سه مقطع «کارشناسی/ سطح ۲»، «کارشناسی ارشد/ سطح ۳» و «دکتری تخصصی/ سطح ۴ و بالاتر» اعطا میکند.
طلاب برای بهرهمندی از تسهیلات این شیوهنامه، باید مشغول به تحصیل در یکی از مقاطع «سطح ۲»، «سطح ۳» یا «سطح ۴ و بالاتر» باشند و علاوه بر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی و موفقیت در فرایند شناسایی استعدادهای برتر، حداقل امتیاز را از فعالیتهای نخبگانی کسب کرده و به تأیید شورای شناسایی حوزوی برسند.
فرایند اقدامات اجرایی جهت دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان به شرح ذیل است:
الف) تسهیلات مشترک برای طلاب شاغل در همه مقاطع تحصیلی
ب) تسهیلات مشترک برای طلاب شاغل در سطح ۳ و بالاتر
ج) تسهیلات ویژه برای طلاب شاغل در سطح ۴ و درس خارج
۱. طلاب در هر نیمسال تحصیلی نمیتوانند بیش از یکی از تسهیلات «دستیاری و همکاری طلبگی»، «طرح شهید احمدی روشن»، «فرصت مطالعاتی داخلی» و «فرصت مطالعاتی خارجی» بهرهمند شوند؛
۲. زمان مشمولیت فعالیتهای مرتبط با دستیاری و همکاری طلبگی از ابتدای سال تحصیلی (مهر ماه) تا پایان خرداد ماه سال بعد و برای سایر تسهیلات تا پایان شهریور ماه است؛
۳. در صورتی که طلاب مقاطع سطح ۴ و بالاتر در قالب «همکاری طلبگی» با مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر همکاری نمایند، این تسهیلات برای سه ماهه تابستان نیز قابل پرداخت و مبلغ آن نیز قابل افزایش است.
محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظامآباد تهران، در دامان خانوادهای اصیل و مذهبی دیده به جهان گشود. وی دوره دبستان و متوسطه را با نمرات عالی سپری کرد و دوره دبیرستان را در مدرسه دکتر هشترودی تهران گذراند. محسن وزوایی، در سالهای نوجوانی با راهنماییهای مؤثر پدرش، مرحوم حاج حسین وزوایی که از همرزمان مرحوم آیتاللّه کاشانی بود، قدم به وادی مبارزات ضد استبدادی گذاشت.
وی در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشتۀ شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمنهای اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و همزمان با شرکت در فعالیتهای سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهتدهی به مبارزات دانشجویی ضددیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهدهدار شد. در سالهای ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان میداد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی(ره) به ایران، در همه صحنهها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود. او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش میکشید و در درگیریهای مسلحانه و سرنوشتساز ۱۹ بهمن تا ۲۲بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرتآباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.
محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. او در طول جنگ تحمیلی، در عملیاتهای متعدد با مسئولیتهای گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات مطلعالفجر فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) گردید که در عملیات فتح المبین، این گردان نوک عملیات بود.
با تأسیس تیپ ۱۰ سیدالشهداء، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات بیت المقدس شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول (ص) ادغام گردید و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهدهدار شد.
محسن وزوایی، این عاشق وارسته و آگاه، پس از ماهها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسهآفرینی در عملیاتهای متعدد به ویژه عملیات بیتالمقدس، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.